Internationell utbildning i Stockholm


I våra uppdrag är vi bra på att skapa förutsättningar och ge stöd till grupper och individer så att de kan mobilisera energi för förändring. I våra uppdrag ser vi oss som förebilder på hur man kan göra det, med syfte att våra kunder när vi lämnat, ska fortsätta ta ansvar, göra åtaganden och agera i förändringsprocessen.

Ett av dessa hur som vi väljer att ha som förhållningssätt, är att synliggöra och bekräfta det som är välutvecklat hos grupper och individer och avstå från att döma det som något felaktigt. Istället ser vi det som något mindre välutvecklat som går att utveckla om man väljer att träna på det. Genom att göra en ”minimalistisk och träffsäker” intervention så får vi grupper att bli medvetna och välja att träna på det mindre utvecklade och på så sätt utvecklas. Det är detta förhållningssätt i vår konsultroll som vi på Norlin & Partners utvecklat i Cape Cod Traning Program på Gestalt International Study Center (GISC).

Under många år har vi på Norlin & Partners haft ett samarbete med GISC och vi deltar regelbundet återkommande vid institutet för konsultgruppens kompetensutveckling. Vi är därför lite extra stolta över att kunna erbjuda dig möjligheten att utveckla, träna och fördjupa I Cape Cod Model i Stockholm.

16-21 OKTOBER 2017
Utbildningen sker 16-21 oktober 2017, är på engelska och genomförs tillsammans med och under ledning av erfaren konsult från GISC med deltagare från hela Europa. Under dessa dagar får du teori och förståelse för Cape Cod Model och under kvalificerad ledning får du träna och arbeta med reella ledningsgrupper och arbetsgrupper för att få direkt stöd och feedback på ditt arbete.

Utbildningen är för alla. Du som inte tidigare genomfört Cape Cod Training Program (CCTP) går en extra dags introduktionskurs i direkt anslutning innan du deltar i utbildningen.

ÄR DU NYFIKEN OCH VILL VETA MER?
Läs mer om utbildningen. 
Vänligen kontakta oss om du har frågor eller funderingar.
08 652 60 70 eller info@norlinopartners.se