Glad Sommar önskar vi på Norlin & Partners


Sommaren kom för flera veckor sedan men semester blir mer och mer påtagligt nu när midsommardansen närmar sig. Vi på Norlin & Partners har haft en vår med många utvecklande och inspirerande uppdrag. Uppdrag som får oss känna att vi bidrar till utveckling i företag och organisationer. Utveckling kräver också vila och återhämtning. Tid för reflektion samt att hämta energi och ork.

Systemomstart, som är termen för när operativsystemet i en dator avslutas och sedan startar på nytt, behöver göras på ett kontrollerat sätt. Om det inte görs på rätt sätt kan data gå förlorad – en krasch.

Vi hoppas att du har möjligheten att starta om nu under sommaren och få återhämtning. Att du väljer att stänga ner datorn för ett tag och byter skrivbordet till en hängmatta eller bordet på altanen för att få återhämtning och vila.

Vi på Norlin & Partners ser fram emot en spännande höst fylld med uppdrag och event. Efter din sommarledighet och viloperiod är du välkommen att delta i våra event som kan ge dig ny inspiration att hantera kommande utmaningar. För dig som vill hålla dig uppdaterad på våra kommande event är du varmt välkommen att kika in på vår eventsida. Vi hoppas att du får en skön sommarledighet och att vi ses i höst!

Väl mött,
Norlin & Partners